Een partner voor uw bedrijf

De zoektocht naar de juiste werknemer is moeilijk. Dat weten we bij step2work als geen ander. Wij nemen de tijd om exact in kaart te brengen welk profiel nodig is in jouw bedrijf en gaan vervolgens op zoek naar de geschikte kandidaat.

"De juiste persoon, op de juiste plaats. Daar gaan we voor!"

Bij step2work werken we volgens het principe van kwaliteit boven kwantiteit. We streven er dan ook naar om enkel de voor jou interessante kandidaten voor te stellen. Vertrouw daarom op ons en laat ons op zoek gaan naar jullie nieuwe (tijdelijke) werknemers.

Uitzendservice

Wij verbinden ons ertoe om steeds de geschikte kandidaat aan de passende vacature te koppelen. We vinden het belangrijk om enkel de kandidaten voor te stellen die ├ęcht geschikt zijn voor jouw bedrijf. Dit spaart je uiteraard veel tijd en moeite. Maar natuurlijk vinden we het minstens even belangrijk om de vacatures aan de kandidaat voor te stellen die aansluiten bij zijn of haar skills en verwachtingen. De juiste persoon op de juiste plaats, daar gaan we voor!

Payroll services (Dit onderdeel mag weggelaten, momenteel geen payroll services)

Viverra suspendisse potenti nullam ac tortor vitae. Non odio euismod lacinia at quis risus sed vulputate odio. Vitae nunc sed velit dignissim sodales ut eu. Nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor eu augue ut lectus. Sit amet cursus sit amet dictum sit amet justo donec.

Persoonlijk contact

Ervaring uit het werkveld

Kwaliteit > kwantiteit

Onze sectoren

Wij hebben vacatures in onderstaande sectoren: