Een partner voor uw bedrijf

De zoektocht naar de juiste werknemer is moeilijk. Dat weten we bij step2work als geen ander. Wij nemen de tijd om exact in kaart te brengen welk profiel nodig is in jouw bedrijf en gaan vervolgens op zoek naar de geschikte kandidaat.

"De juiste persoon, op de juiste plaats. Daar gaan we voor!"

Bij step2work werken we volgens het principe van kwaliteit boven kwantiteit. We streven er dan ook naar om enkel de voor jou interessante kandidaten voor te stellen. Vertrouw daarom op ons en laat ons op zoek gaan naar jullie nieuwe (tijdelijke) werknemers.

Uitzendservice

Wij verbinden ons ertoe om steeds de geschikte kandidaat aan de passende vacature te koppelen. We vinden het belangrijk om enkel de kandidaten voor te stellen die écht geschikt zijn voor jouw bedrijf. Dit spaart je uiteraard veel tijd en moeite. Maar natuurlijk vinden we het minstens even belangrijk om de vacatures aan de kandidaat voor te stellen die aansluiten bij zijn of haar skills en verwachtingen. De juiste persoon op de juiste plaats, daar gaan we voor!

Payroll services

Wij staan steeds paraat om je te helpen met het inschrijven van een nieuwe medewerker. Indien je graag ondersteuning nodig hebt, om de administratieve kant van het verhaal te versterken, mag je ons altijd contacteren en dan komen wij ter plaatse langs om jou alle nodige info te bezorgen.

Persoonlijk contact

Ervaring uit het werkveld

Kwaliteit > kwantiteit

Onze sectoren

Wij hebben vacatures in onderstaande sectoren: